Ons nieuwe initiatief:

 

 

 

 

4. Financiering

De ABN Amro bank en de Triodos Bank zijn bekend met het project De Flat en zij kunnen je helpen met al je vragen over de financiering. Kom op de opendag en neem telefonisch contact met ze op om een afspraak te maken.

Banken die klushuizen financieren

Bankverklaring
Nadat je een optie hebt genomen op een woning vragen wij je binnen 2 weken ons te tonen dat je de woning kunt financieren. Dit kan door te laten zien dat je voldoende eigen middelen bezit (bijvoorbeeld door een printscreen van je banksaldo) of een bankverklaring. Een bankverklaring is een verklaring dat je volgens ABN Amro, Triodos Bank of een andere bank naar keuze, in staat bent om het gewenste bedrag te lenen. ABN Amro en Triodos Bank zijn met het project bekend.

Klik hier voor de contactgegevens van de Triodos en de ABN Amro Bank. 

De ABN Amro Bank heeft de volgende documenten nodig voor het aanvragen van een bankverklaring. 

Kosten zelf doen of laten doen?
Als je alles laat doen, zijn de kosten circa € 20.000,- voor installaties, keuken, badkamer etc. voor het kleinste appartement. Maar doe je veel zelf, dan kan je flink besparen.

Afbouwpakketten
De aannemer heeft afbouwpakketten samengesteld die een goede indicatie geven van de afbouwkosten per onderdeel. De prijzen van de afbouwpaketten voor fase 4 zullen zo spoedig mogelijk beschikbaar zijn. U kunt hier de afbouwpakketten uit fase 3 bekijken. Deze prijzen stellen de banken ook als het minimale bedrag dat je nodig hebt om het klushuis af te kunnen bouwen.