Ons nieuwe initiatief:

 

 

 

 

6. Overeenkomst tekenen

Binnen 3 weken na het nemen van een optie, neemt de makelaar contact met je op voor het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst.

Koopovereenkomst
Met het tekenen van de koopovereenkomst koop je het casco van KondorWessels Vastgoed. Nadat de opschortende voorwaarden zijn vervallen ga je naar de notaris voor de levering. Vanaf dat moment ben je officieel eigenaar van het klushuis.

Aandachtspunt: op het dak van fase 4 is een KPN mast aanwezig. Het huurcontract van KPN kon niet beëindigd worden en wordt verplicht meegeleverd bij het gebouw. De mast komt op het dak van fase 4 boven het trappenhuis aan de kopgevel. De inkomsten komen ten gunste van de VVE. 

Aanneemovereenkomst
Met het tekenen van de aanneemovereenkomst geef je de aannemer Kondor Wessels Amsterdam opdracht voor de renovatie van het gebouw.

Opschortende voorwaarde
De opschortende voorwaarde is van kracht. Dit betekent dat 70% van de klushuizen verkocht moet zijn voordat we doorgaan met die betreffende fase van DeFlat en dat er gestart wordt met de renovatie.

Ontbindende voorwaarde
Ontbindende voorwaarde is het verkrijgen van financiering van je klushuis. In de overeenkomst staat opgenomen dat je 5 weken de tijd hebt om je financiering te regelen.