Ons nieuwe initiatief:

 

 

 

 

5. Maak je plan

Maak een plan voor je klushuis over indeling en budget, voordat je een koop- en aanneemovereenkomst sluit, bijvoorbeeld op een A4-tje. Het mag daarna nog best hiervan afwijken, maar het is handig dat je van te voren een beeld hebt van wat je ongeveer zelf wilt doen en wat je wilt laten doen. 

Nodige documenten
Download voor het maken van je plan alle nodige documenten. Hier vind je onder andere het Klushandboek, met de budget checklist.

Zelf doen of laten doen?
Als je alles laat doen, zijn de kosten circa € 20.000,- voor installaties, keuken, badkamer etc. voor het kleinste appartement. Doe je veel zelf, dan kan je flink besparen. Besef goed, dat je een cascogerenoveerde woning koopt, die nog niet bewoonbaar is.

Kopersbegeleiding
Nadat je jouw koop- en aanneemovereenkomst hebt ondertekend nodigt onze kopersbegeleider je uit voor een gesprek om te praten over wat jij zelf en door ons wilt laten uitvoeren. Bekijk hier de koperskeuzelijst om te zien welke afbouwmogelijkheden onze aannemer aanbiedt en wat de kosten per mogelijkheid zijn. 

 

Hulp bij ontwerpen
Wil je hulp van creatieve ontwerpers? Neem dan contact op met een van de ontwerpers waar wij mee samenwerken. Zij laten je zien wat er allemaal mogelijk is met je klushuis.

  

Ontwerperswoning 125: FleXX BoXX Ontwerperswoning 128: M+M Design
Ontwerperswoning 125 
FleXX BoXX
Ontwerperswoning 124
M+M Design
Ontwerperswoning 123
Droogdok
   

Klik hier voor meer informatie van de ontwerperswoningen.